Aquí parlem de la nova targeta gràfica rtx 3050, també direm el seu preu oficial i característiques.

L’última targeta gràfica de NVIDIA és a punt de sortir a la venda al nostre país. Ara ja sabem quant val de preu oficial en euros i quan es llançarà al mercat. Estigueu molt atents perquè ja no queda res.

Els miners i les crisis dels semiconductors ens han privat de poder canviar de targeta gràfica des d’almenys 2020. Quan tota aquesta bogeria va començar a enganxar fort.

Clic en la imatge per més detalls

des de llavors les GPUs han estat sense stock o disparades de preu, per la qual cosa milions de gamers s’han hagut d’aguantar amb les velles GTX 1060 o RX 580. I després de quatre anys d’espera aquestes comencen a no donar el tipus.

En la seva tasca per descongestionar la situació tant NVIDIA com AMD han llançat programari per limitar el poder de minat de les seves targetes i, alhora, han llançat models econòmics que no haurien d’interessar en principi als miners..

Per sort per als jocs, l’última de la família de NVIDIA acaba d’aparèixer a la pàgina web de la companyia, on hem pogut comprovar que el preu oficial de la RTX 3050 és de 279 euros i que la data de llançament és el 27 de gener.

Habia comunicat NVIDIA que cada assemblador pot triar quin preu posar-lo, depenent de la qualitat de la targeta (més o menys ventiladors, millors o pitjors VRMs, etc.).

Pel que fa a la gràfica, és possible que molts us estigueu plantejant comprar-la. Aleshores, val la pena la RTX 3050 a 279 euros? Òbviament, sí, almenys amb els preus que tenim actualment.

Bechmarks:

Por admin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.